Henrik Felipe

Midt i mellom oppveksten i isolerte Kabelvåg og røttene fra varme Colombia, finnes en verden av lyder som ingen har hørt før. Henrik Felipe smelter sammen elementer fra rap, pop og indie. Ærlige tekster komplimenteres av en energisk vokal og spennende melodiske valg. Ektefølt historiefortelling og harde beats, skaper et lydbilde som perfekt beskriver angsten i dagens moderne samfunn og prøvelsene unge voksne møter. 

Et kjærlighetsliv er aldri enkelt. Alle slags scenarier kan forekomme. Henrik Felipe forteller åpent om disse forskjellige opplevelsene, Hans egne episoder med kjærlighet som beskriver en reise gjennom mislykkede forhold, flyktige lidenskaper og forbudt kjærlighet mellom venner. 
Henrik Felipes sound er nyansert og perfekt balansert mellom pop og urban musikk, med et bredt spekter av innflytelser fra artister som The Weeknd og King Krule, til BROCKHAMPTON og Anderson .Paak. For hver perfekt, lett, moderne pop-sang (‘LATE WITH YOU’) er det en aggressiv urban monolit (‘FOR NOW’). Hver sang har sine egne følelser som er like eklektiske som hans innflytelser. 
For Henrik Felipe er det viktigste at du skal ha det gøy når du hører på musikken hans. “Mens jeg vil at folk skal tilknyte seg sangene på en dypere måte, vil jeg også at folk skal kunne danse. All musikken jeg hører på er bevisst, men hardt, og jeg vil at det skal være det samme med musikken min. Du kan gråte til det, eller danse til det, eller slappe av til det hvis du vil. Musikk skal først å fremst være gøy."

Etter å ha vunnet over både kritikere og fans ved å bli NRK P3’s «Årets Urørt» for 2020, er Henrik Felipe satt til å nå nye høyder i år. Med godt etablerte artister som Dagny og Adam Ezzari som fans, flere singler, 2 EP-er og en sommerturné planlagt i år, lover 2021 å være året til Norges mest spennende nye act, Henrik Felipe. Eklektisk, energisk og tvers gjennom elektrisk, er han live acten man ikke kan gå glipp av. I ordene fra P3 Urørts Finale Jury, har Henrik Felipe “et unikt særpreg og et tydelig uttrykk. Årets Urørt har skapt sin egen sjanger og kan fortsette å utvikle seg i det uendelige … han representerer noe nytt.” Vi kunne ikke ha sagt det bedre selv.